Не шукайте Живого серед мертвого | Християнська проповідь | Віктор Пухлій

Бог надихає жити і творити, диявол краде Божі бажання у людини і надихає її своєю сутністю, роблячи людину таким самим крадієм. Хто не дає жити через себе Бога той є крадієм Божого життя і Його Благословінь для ближнього. Людині потрібно шукати Його життя. Діяння Апостолів 17:24-31, Луки 24:3-11 В Божому житті не шукайте здорового глузду і сенсу. Жінка відчуває серцем, а чоловік мислить логічно, саме тому до Бога приходять набагато більше жінок, а ніж чоловіків. Людям потрібно більше довіряти своєму серцю і вчитися слухати його. Від Луки 24:19-27, 30-35 Мертва релігія спотворює людину і її ближніх, але коли людина сповнена Живим Богом, силою, праведністю, миром і радістю Божою, це впливає на нашого ближнього, він це відчуває і бачить. Луки 24:46-49 Нажаль, заради своєї користі, люди і надалі продовжують шукати Живого серед мертвого. Роблять мертві справи, які, на перший погляд дуже величні, в які вкладаються величезні кошти і людські ресурси, але то все марно, як вавилонська вежа. Книга Пророка Ісаї 55:1-7 Людиною може панувати егоцентризм, лукавство, страх або Божий мир і любов. Останнє у цьому списку найкраще, що тільки може пережити людина у своєму житті – Божу любов через прощення гріхів. 2 до Коринтян 5:14-21 Того, хто не знав гріха, Бог зробив жертвою за гріх, щоб через Нього ми могли стати праведними перед Богом. Не потрібно шукати Живого серед мертвого. Бог є Дух. Якщо хочеш Його знайти, відкривай Йому своє серце і запрошуй Його увійти в нього, щоб мати Його прощення, стати Його дитиною та мати Його життя. Від Іоана 6:35, 37-40
Back to Top